Broj pregledavanja: 76

Građevinsko zemljište čvor Sveta Helena

ID: 129-1
Građevinsko industrijsko , prodaja
3.000.000,00 € 22.733.718,00 kn
Površina: 100.000,00 m²
Grad
Rakovec
Šira lokacija
Mlaka
Cijena/m²
30,00 €
Površina
100.000,00 m²
Površina parcele
100000 m²

 

Zemljište se nalazi u poduzetničkoj zoni ''Mlaka'' u Općini Rakovec, koja se nalazi u blizini gradova Vrbovec, Sv. Ivan Zelina i općine Rakovec na tromeđi poduzetničke zone ''Mlaka – Rakovec'', gradova Vrbovec i Sv. Ivan Zelina. Udaljeno je od centra Zagreba cca. 25 kilometara.

Zemljište se nalazi blizu autoceste Zagreb – Budimpešta u neposrednoj blizini čvora Sv. Helena. Od autoceste je udaljeno 600 m.

 U blizini zemljišta nalazi se distribucijski centar Alca, koji je sa svojom infrastrukturom priključen na novosagrađene komunalne sustave.

Prema važećem Prostornom planu uređenja općine Rakovec namjena zemljišta je gospodarska (G).

 Prema važećem prostornom planu maksimalna visina građevine na zemljištu je 20 m, maksimalna izgrađenost čestice je 40 %, a maksimalna iskoristivost je 60%.

Uz istočnu stranu Zemljišta, u profilu ceste u izgradnji, predviđena je gradnja infrastrukturnih objekata (vodovod, niskotlačni plinovod, kanalizacija, elektroenergija, telefon) te će prema konkretnom projektu biti omogućena provedba instalacija na području Zemljišta.

 Sukladno konkretnom projektu te odgovarajućoj studiji utjecaja na okoliš, moguće će biti izvesti spajanje na javnu kanalizaciju koja je opskrbljena centralnim pročistačem. Također, bit će omogućeno spajanje na elektro priključak za srednji napon.

Ostali podaci

  • Prijevoz:
    Autobus

    Dozvole

  • Građevinska dozvola
  • Lokacijska dozvola
  • Vlasnički list

Opis nekretnine

  • Prilaz - asfaltirani

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.