Broj pregledavanja: 14

Građevinsko zemljište 9 km od Grada Korčule, s projektom za izgradnju

ID: 252-1
Građevinsko zemljište , prodaja
269.000,00 € 2.036.086,29 kn
Površina: 918,00 m²
Grad
Korčula
Šira lokacija
Račišće
Otok
Korčula
Cijena/m²
293,03 €
Površina
918,00 m²

Građevinski teren se nalazi na relaciji-Korčula-Račišće, udaljen 9 km od Grada Korčule prema zapadu. Područje je mirno, atraktivno, vrlo malo naseljeno i jedan je od rijetkih građevinskih terena na toj dionici uz samu morsku obalu (obalu mora i teren dijeli samo cesta).

Prodaja zemljišta može uključivati i projektnu i građevinsku dozvolu, koja je u završnoj fazi za dostavu na odijelu Građevinarstva i Urbanizma. Projekt se je rađen po propisima, uz pridržavanje svih zakonskih normi i uz suglasnost nadležnih. Građevinska dozvola je ujedno i velika prednost za kupnju zemljišta jer će svakom kupcu uštedjeti vrijeme ishodovanja. Isti mogu mijenjati po želji, ali je znatno olakšavajući proces. Projekt je na priloženim fotografijama.

Vidljivo je kako je projekt moderna arhitektura sa sadržajima: bazen, terasa, vanjski kamin i okućnica sa zelenim površinama. Svaka etaža je 120 m2 (dvije etaže). Garaža uključuje dva parking mjesta, a tu su i nadstrešnice te vanjski parking. Ukupna površina terena je 1.028 m2,  ali površina koja se prodaje iznosi 918 m2, jer je u tijeku izvlaštenje dijela za rekonstukciju ceste.

Infrastruktura (električna energija, voda, telefon) je odmah uz teren. Uz mogućnost izgradivosti može se ishodovati dozvola i za izgradnju jedne etaže više.

Ostali podaci

  • Udaljenost do mora:
    300 m

Opis nekretnine

  • Blizina plaže
  • Miran predio
  • Pogled na more otvoren
  • Projektna dokumentacija

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.